Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Are you ready to go?

Are you ready to go?

Leslie Sebastian Charles, britanicul de origine caraibiana mai cunoscut sub pseudonimul artistic Billy Ocean, va concerta la Sala Palatului din Bucuresti, in seara zilei de 27 noiembrie 2013, de la ora 19:00.
Billy Ocean a obtinut premiul Grammy la categoria Best Male R&B Vocal Performance, in 1985, cu piesa “Carribean Queen” (cunoscuta si ca “African Queen” sau chiar “European Queen” – in functie de locurile unde a fost cantata) si a vandut, in intreaga cariera peste 30 de milioane de discuri.
In anul 2008 a revenit in studiouri, dupa 15 ani de absenta de pe scena muzicala, pentru inregistrarea unui nou album (lansat un an mai tarziu, in 2009): “Because I Love You”. In anul 2010, cele mai bune piese muzicale au fost stranse intr-un album numit, bineinteles, “The Very Best of Billy Ocean”. Anul acesta, Billy Ocean a lansat un nou album intitulat “Here You Are”.
Din playlist-ul concertului de la Sala Palatului cu siguranta nu vor lipsi “Carribean Queen”, “When the going gets tough”, “Suddenly”, “Love is forever” sau “Get out of my dreams”, melodii de succes ale artistului care l-au clasat în timp pe primele poziţii ale topurilor pop din întreaga lume.
Are you ready to go?

  • Locul: Sala Palatului – Bucuresti
  • Data: Joi 27 noiembrie 2013, ora 19:00
  • Bilete: www.eventim.ro si reteaua Eventim
  • Pret bilete: 180 lei, 200 lei, 240 lei, 290 lei, 340 lei – in functie de categorie

Afis Concert Billy Ocean

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , ,

Leave a Comment