Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Cabaret Bohème cu Ozana Barabancea

Cabaret Bohème cu Ozana Barabancea

Un show plin de energie, stralucire si somptuozitate, un spectacol ce reda imaginea divertismentului de cabaret din perioada interbelica va fi prezentat pe 8 martie, de la orele 20:30, pe scena Teatrului Elisabeta. Nu vor lipsi episoade indraznete scaldate in rochii si culori extravagante ce aduc aminte de Micul Paris dar si de perioada plina de stralucire a Bucurestiului Interbelic.
Viata de noapte a Micul Paris, idilele interzise, povestile de dragoste, tabu-ul perioadei demult apuse, seductia si frumosul sunt cateva dintre ingredientele spectacolului “Cabaret Bohème”.
Ozana Barabancea, diva cabaretului romanesc, va face din povestea spectacolului „Cabaret Bohème” una verosimila si autentica. Musical-urile sustinute de artista cuprind sansonete frantuzesti ce redau atmosfera si iz-ul de “belle epoque”.
Dansatoarele, cele care vor da viata conceptului spectacolului, fac parte din trupa Fiesta Cabaret si sustin programul show-ului urmand modelul frantuzesc.
The Magic Cezar, prin numerele de magie si iluzionism va demonstra ca neverosimilul poate deveni verosimil, iar Dumitru Botnaru, o voce tanara venita de la Chisinau va desavarsi spectacolul de cabaret interbelic.
Afis Cabaret

  • Locul: Teatrul Elisabeta, Bd. Elisabeta nr.45
  • Data: 8 martie 2014, orele 20:30
  • Bilete: La casa de bilete a Teatrului Elisabeta şi online pe www.bilet.ro si www.myticket.ro
  • Pret bilet: 59 lei
  • Informatii: tel. 0727-703.703 si www.teatrul-elisabeta.ro
Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , , ,

Leave a Comment