Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Cabaret Bohème

Cabaret Bohème

Un show plin de energie, stralucire si somptuozitate, un spectacol ce reda imaginea divertismentului de cabaret din perioada interbelica dar si experientele inedite din epoca “belle epoque” a Micului Paris!
Teatrul Elisabeta are placerea de a prezenta pe 29 martie si pe 12 aprilie, orele 21:30, episoade indraznete ale divertismentului de-altadata, reprezentate prin imbinarea spectaculoasa a muzicii live, numerelor de dans si balet dar si momentelor de acrobatii si magie.
Spectacolul invita la o incursiune in viata de noapte a Micul Paris, unde povestile de dragoste, tabu-ul perioadei demult apuse, seductia si frumosul sunt cateva dintre ingredientele originale ale spectacolului “Cabaret Bohème”.
Ozana Barabancea, diva cabaretului romanesc, va face din povestea spectacolului „Cabaret Bohème” una verosimila si autentica. Musical-urile sustinute de artista cuprind sansonete frantuzesti ce redau atmosfera si iz-ul perioadei “belle epoque”. Alaturi de aceasta, pe scena Teatrului Elisabeta va urca Tudor Man, una din vocile tinere ce va desavarsi spectacolul de cabaret interbelic.
Dansatoarele, cele care vor accentua conceptul spectacolului atat prin numerele fabuloase de dans cat si prin costume îndrazneţe şi epatante, fac parte din trupa Fiesta Cabaret si sustin programul show-ului urmand modelul frantuzesc.
The Magic Cezar, prin numerele de magie si iluzionism ne va demonstra ca neverosimilul poate deveni verosimil prin momentele sale de iluzionism iar Xtreme Acrobat va vor delecta cu demonstratii spectaculoase de acrobatii, talent si curaj.
afis_cabaret

  • Locul: Teatrul Elisabeta – Bd. Regina Elisabeta nr.45
  • Data: 29 martie 2014 si 12 aprilie 2014, ora 21:30
  • Rezervari si informatii: 0727.703.703
  • Pret bilet: 59 lei
  • Bilete: Casa de bilete a Teatrului Elisabeta şi online pe www.bilet.ro şi www.myticket.ro
  • www.teatrul-elisabeta.ro
Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , ,

Leave a Comment