Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Chiar asa! Ce ar fi daca ar fi?

Chiar asa! Ce ar fi daca ar fi?

Teatru non-verbal, dans, improvizatie – un stand-up fara cuvinte si un one-man show cu Stefan Ruxanda – „Ce-ar fi daca ar fi”.
In cele cateva tablouri ale spectacolului, personajul – un artist al unui timp suspendat – incearca sa-si indeplineasca menirea sa fundamentala: de a aduce un zambet pe chipul privitorilor, de a lumina si de a bucura sufletele oamenilor care s-au oprit sa-l vada. Desigur, ca orice artist, el va face tot ce-i sta in putinta pentru a-si duce la bun sfarsit misiunea. Joaca totul pe o singura carte: „dar din dar, se face Rai!”
„Un discurs artistic impresionant prin mobilitatea de spirit si spontaneitate, prin vecinatatea si reversibilitatea filoanelor de umor si amar, (…) o iconografie consacrata ipostazelor asteptarii, dar si scurgerii ireversibile a timpului peste vieti si destine.” (Ion Parhon)


Carte de vizita Stefan Ruxanda: actor, membru din 2004 al Companiei Passe-partout Dan Puric, a jucat pe scene din Bucuresti (Teatrul National, Bulandra, Nottara, Comedie etc), Piatra Neamt si in strainatate, la festivaluri internationale de teatru. A colaborat, de asemenea, cu “Wien Kinder-Theater” intr-un program de educatie alternativa si dezvoltare pentru copii folosind tehnici din pedagogia teatrala.
AFIS Ce-ar fi daca ar fi

  • Locul: Teatrul Elisabeta, Bd. Regina Elisabeta nr.45
  • Data: Vineri, 28 martie, ora 19:00
  • Pret bilet: 25 lei
  • Bilete: Casa de bilete a Teatrului Elisabeta (luni-duminica 10.00 – 22.00) si online pe www.myticket.ro si www.bilet.ro.
  • Informatii: 0727 703 703
  • www.teatrul-elisabeta.ro
Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , , , ,

Leave a Comment