Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Clasici si contemporani? Clasici sau contemporani?

Clasici si contemporani? Clasici sau contemporani?

Spunea cronicarul: “Nu e alta mai frumoasa si de folos in toata viata omului zabava decat cititul cartilor.” (Miron Costin)

Citim pentru ca in carti gasim raspunsuri la intrebari, evadam din cotidian si patrundem in lumi si civilizatii din toate timpurile; citim pentru ca vrem sa experimentam senzatii si emotii diferite.

Cum stim ca ceea ce urmeaza sa citim va reprezinta o lectura de calitate?
Preferam literatura clasica pentru aroma timpurilor trecute sau ne abandonam in realitatea spumoasa regasita in literatura contemporana?
Reprezinta cartea unui scriitor clasic garantia unei lecturi bune?

 

afis strada fictiunii
Bazar Literar si Bohemia Tea House te invita la dezbaterea Clasici vs. Contemporani – duminica, 12 mai 2013, incepand cu orele 17:00.
Moderator: Mihaela Ivan, PR, freelancer si blogger – www.mihaelaivan.ro
Invitat special: Viorel Zaicu, Director editorial – editura All.
La o ceasca de ceai indulcita de carti din colectia Strada Fictiunii, Mihaela Ivan alaturi de invitatul nostru special si participanti vor povesti despre cele mai interesante titluri din literatura clasica si cea contemporana si despre criteriile dupa care ne ghidam cand alegem o carte.

Primele 20 de persoane care ajung la eveniment vor primi cadou o carte din colectia Strada Fictiunii -Clasic sau Contemporan, editura All.

Intrare – 20 lei, pretul biletului include prajituri, carti si o dupa-amiaza relaxata.

Accesul se face face pe baza de rezervare la numarul: 0727-333.631
Bohemia Tea House, Strada Poiana Narciselor nr 1, vis-a-vis de Conservator.

Stii ca tocmai ai terminat de citit o carte buna daca dupa ce ai intors ultima pagina te simti ca si cum ai fi pierdut un bun prieten.

Paul Sweeney

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , , ,

Leave a Comment