Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu

Cluburi pentru copii

Fun Science Romania Logo_Fun_Science_EPS Fun Science imbunatateste educatia pe care copiii o primesc folosind concepte noi si inovatoare; aduce lumea stiintei mai aproape de copii intr-o maniera unica printr-o serie de activitati pentru copii:

Experimentele stiintifice pentru copii sunt distractive; copiii descopera ca ceea ce ei credeau ca este magic este de fapt stiintific si, in timp ce se joaca, isi insusesc notiuni fundamentale din diferite discipline stiintifice. Ofera parintilor si educatorilor noi forme de distractie si educare a copiilor in cadrul organizarii de petreceri pentru copii si atelierelor scolare. Programele sunt complementare programelor scolare, ajutand la asimilarea conceptelor fundamentale si stimuland interesul in aceste domenii. Metoda de predare este sub forma unor activitati interactive in care au participat deja peste 4,500,000 copii din Europa, America si Asia. Profesionistii care formeaza Fun Science – Profesori Trasniti, educatori si oameni de stiinta – urmaresc acelasi tel: satisfacerea totala a copiilor, parintilor si clientilor. De-a lungul timpului, Fun Science a dezvoltat programe educationale orientate spre divertisment in aproape toate domeniile stiintei. Scopul declarat a fost si ramane de a stimula copiii sa descopere si sa se bucure de miracolele stiintei.

Aceste programe sunt prezentate de o echipa condusa de “Profesorul Trasnit”, pregatita de organizatia noastra in spiritul metodologiei si pedagogiei proprii. Ea interpreteaza scenariile interactionand cu audienta intr-o paleta larga de reprezentatii cum ar fi ateliere scolare, spectacole pentru copii, petreceri pentru copii, workshop-uri si evenimente pentru copii.

Astfel se integreaza, in acelasi eveniment, un consistent continut teoretic, experimentare si joc actoricesc, acordand copiilor sansa de a se distra in timp ce invata notiuni considerate traditional “aride” si neatragatoare.

Toate programele sunt bazate pe aplicatii practice si participare, educarea se face experimentand.

Mi s-a spus si am uitat. Am vazut si am inteles. Am facut si am invatat. (Confucius)

Deoarece activitatile stiintifice le capteaza intreaga atentie, copiii invata fara sa realizeze ca o fac: in timpul acesta ei se misca, striga, incearca diferite arome, isi testeaza simturile, se joaca cu iluzii optice.

Fun Science furnizeaza in evenimentele si petrecerile pentru copii, materialele necesare pentru a captiva audienta cu experimente spectaculoase, utilizand in acest scop aparate sofisticate, inclusiv generatoare de curent, lasere, rachete si multe, multe altele.

SCIKiDS Garage

scikids Clubul Disco-Stiintific al petrecerii tale, Profesorul Trasnit, Party Trainer de onoare!! Te distrezi si sustii activitatile Centrului Help Autism ♥

SciKIDS Garage este clubul disco-stiintific al petrecerii tale, Profesorul Trasnit, Party Trainer de onoare! Acesta este destinat copiilor si adolescentilor ce doresc sa-si serbeze ziua, intr-un mod inedit, zgomotos si trasnit.

Conceptul este unul basic self-noi punem la dispozitie cel mai cool local al momentului pentru 3 ore, animatia si hostingul asigurat pe toata durata petrecerii, momente distractive, karaoke, dans, concursuri cu premii si experimente stintifice alaturi de Profesorul Trasnit de la Fun Science .

Fiind sistem self-care, mancarea, bautura si tortul NU sunt incluse in pachet. Suplimentar si la cerere, putem asigura o petrecere all-inclusive cu toate cerintele clientului. Parteneri : SciKIDS Romania, Fun Science Romania, Da Vinci Learning si Centrul Help Autism. Copiii se distreaza si doneaza pentru sustinerea activitatilor Centrului Help-Autism.

  • Adresa: Delea Noua nr 36, sect 3 (zona Piata Alba Iulia)
  • www.scikids.ro
  • Telefon: 0722685804
Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 

Tags: , , , , ,

Leave a Comment