Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Concert de jazz cu Ozana Barabancea

Concert de jazz cu Ozana Barabancea

Una dintre cele mai reprezentative locatii care reaminteste de Bucurestiul interbelic, Restaurant Elisabeta, localizat pe Bulevardul Elisabeta, numarul 45, va invita pe data de 10 octombrie 2013, incepand cu orele 21:00, la un concert senzational ce o va avea ca interpreta pe Ozana Barabancea, cunoscuta solista de jazz si jurata unui show de televiziune. Solista a abordat mai multe stiluri muzicale, cu o mare usurinta, insa ramane fidela jazz-ului, stilul muzical care a consacrat-o si care este in ton cu evenimentul de pe 10 octombrie.

Poster - Ozana Barabancea

clic pentru marire

Restaurantul, amenajat intr-o atmosfera a la “belle époque”, este cadrul cel mai potrivit pentru un astfel de concert memorabil. Jazz-ul este unul din stilurile muzicale ce a luat nastere in epoca de aur a Bucurestiului si impreuna cu arhitectura in stil eclectic a restaurantului, va vor incanta si va vor readuce aminte de cultura Bucurestiului interbelic.

Nu ne ramane decat sa ne bucuram de un concert magnific…

Pentru mai multe detalii: www.restaurantelisabeta.ro
Rezervari: 0727.703.703/ 0724.323.132.
Pret bilet: 35 lei

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , , ,

Leave a Comment