Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Concert Directia 5

Concert Directia 5

Directia 5 si Teatrul Elisbeta va invita la un concert extraordinar pe data de 7 martie 2014, ora 19.00, in spectaculoasa sala aflata la etajul II al imobilului de pe Bulevardul Regina Elisabeta.
Dupa 22 de ani de activitate si cu 26 de albume in portofoliu, Directia 5 continua sa incante lumea cu melodiile lor pline de semnificatii ce au ramas adanc intiparite in mintea fanilor. „O fata ca ea” si „Povestea noastra” sunt printre cele mai cunoscute si iubite melodii ce au cucerit inimile tuturor.
Teatrul Elisabeta are placerea de a va invita la un concert deosebit, cu o trupa incendiara, in cadrul caruia autohtonul se imbina perfect cu istoria prin reprezentatia celor de la Directia 5 intr-o locatie “belle epoque”.
Teatrul Elisabeta, situat la etajul II al cladirii de pe Bulevardul Regina Elisabeta, Nr. 45, se numara printre noile locatii semnate “Elisabeta”, functionand ca una dintre cele mai originale locatii neconventionala ce gazduieste noul teatru independent. Sala, cu o capacitate de peste 400 de locuri, dispune de o scena si un foaier de 66 mp. Interiorul incapatator si intim ofera un aer cosmopolitan clasic Micului Paris.
Afis directia 5

  • Locul: Teatrul Elisabeta – Bd. Regina Elisabeta nr.45, etajul II
  • Data: 7 martie 2014, ora 19:00
  • Pret bilet: 75 lei
  • Bilete: Casa de bilete a Teatrului Elisabeta (blv. Regina Elisabeta, nr. 45) si pe www.bilet.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro si www.blt.ro.
  • www.teatrul-elisabeta.ro
Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , ,

Leave a Comment