Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Concert Marcel Pavel la Sala Palatului din Bucuresti

Concert  Marcel Pavel aprilie 2013

Concert Marcel Pavel la Sala Palatului din Bucuresti cu ocazia lansarii albumului “Very Classic”

Lansarea noului dublu album, intitulat “Very Classic”, ii prilejuieste compozitorului, cantautorului si poliinstrumentistului Marcel Pavel intalnirea cu fanii si cu publicul bucurestean amator de muzica de calitate. Evenimentul muzical va avea loc in Duminica Floriilor, pe 28 aprilie 2013, de la ora 19:00, la Sala Palatului din Bucuresti. Marcel Pavel va oferi audientei clipe de reala bucurie si emotie prin interpretarea cantonetelor, ariilor din opere celebre, dar si prin reinterpretarea, in maniera clasica, a unor piese pop. Acompaniamentul va fi unul de exceptie: cei 140 de instrumentisti ai Orchestrei Simfonice Bucuresti, condusi de dirijorul Florin Totan si un numar de invitati speciali. Setlist-ul evenimentului va cuprinde nu mai putin de 40 de piese muzicale alese dintre cele cu cel mai mare impact emotional asupra spectatorilor.
Pretul biletelor: 200 lei (VIP), 150 lei (categoria I), 100 lei (categoria II), 70 lei (categoria III) si 50 lei (categoria IV).

Biletele le gasiti online in reteaua eventim.ro.

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , ,

Leave a Comment