Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Dansul umbrelor

Dansul umbrelor

La sfarsitul lunii februarie 2014, Sala Palatului va gazdui, in doua zile consecutive, un spectacol fascinant, in premiera in Romania: Shadowland – Dansul Umbrelor.

Trupa de dansatori care va sustine cele doua spectacole, Pilobolus Dance Theater, intrece orice inchipuire atunci cand urca pe scena. In spatele unui ecran alb, dansatorii incep sa se transforme sub ochii spectatorilor in animale, obiecte animate, cladiri, personaje celebre si scene. Asemanarea cu realitatea este atat de mare incat uneori uiti ca sunt doar niste oameni in spatele ecranului.

„Pilobolus” este o trupa de dansatori cu abilitati incredibile. Coregrafia lor implica miscari de gimnastica si intoarceri ce necesita o flexibilitate iesita din comun. In 2007, au fost invitatii speciali ai premiilor Oscar si au uimit audienta aducand un omagiu filmelor celebre precum „Little Miss Sunshine”, „The Devil Wears Prada”, „Snakes on a Plane”. Spectacolul Shadowland are, oriunde este prezentat, un success incredibil. Acesta este si motivul pentru care a plecat intr-un turneu international care, in 23 si 24 februarie 2014, va poposi si la Bucuresti, la Sala Palatului.

Cu spectacole jucate cu casa inchisa si premiate, Pilobolus, prin Shadowland, a reusit sa dea un alt inteles jocului cu umbre. Dansatorii combina coregrafia extraordinara cu teatrul si muzica. Shadowland este o reprezentatie complexa a visului unei fetite care se simte singura si marginalizata de catre familie. Ea incepe o calatorie de descoperire. Pe drum intalneste fel de fel de creaturi: bucatari nebuni, un elefant sau o mana de gigant care o transforma in fata-catel.

Un spectacol complet nou, Shadowland va deveni, fara indoiala, unul dintre cele mai importante evenimente teatrale din noua stagiune.

Absolute Madrid

Acest spectacol amesteca elemente ale operetei și teatrului, elemente de acrobatie si dans, poezie și cultura pop într-o minunata opera de arta.

Berliner Morgenpost

  • Data: 23 si 24 februarie 2014, ora 20
  • Locul: Sala Palatului – Str. Ion Campineanu nr.28
  • Bilete: reteaua Eventim sau www.eventim.ro
  • Pret bilete: 200 lei(VIP) – 175 lei (Cat.I) – 150 lei (Cat.II) – 125 lei (Cat.III)

Shadowland

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , ,

Leave a Comment