Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Deep Purple – Bucuresti – februarie 2014

Deep Purple – Bucuresti – februarie 2014

Daca iarna va fi grea, asa cum se anunta, pe la sfarsitul lui februarie vom avea nevoie de ceva care sa ne puna sangele din nou in miscare. Ceva heavy metal si hard rockDeep Purple!
N-o sa va plictisesc (mai ales daca sunteti fani ai genului) cu lucruri pe care deja le cunoasteti despre grupul care, alaturi de Led Zeppelin si Black Sabbath, a stat la baza hard rock-ului britanic al anilor ’70. Va voi reaminti doar o lista de titluri, din care unele se vor regasi, cu siguranta, in playlist-ul concertului din 20 februarie de la Sala Polivalenta:
Black Night, Speed King, Fireball, Strange Kind Of Woman, Child In Time, Woman From Tokyo, Highway Star, Space Truckin’, Burn, Stormbringer, Demon’s Eye si, in sfarsit, Smoke On The Water.

Data: 20 februarie 2014
Locul: Sala Polivalenta (Parcul Tineretului)
Bilete: MyTicket.ro, magazinele Diverta si Muzica, Libraria M. Eminescu, casa de bilete a Salii Palatului
Preturi bilete: 265 de lei (locuri pe scaun), 200 lei (golden ring – in picioare), 185, 145, 120 de lei (locuri pe scaun), 115 lei (gazon – in picioare) si 95 lei (peluza, pe scaune)

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , , , ,

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Concert Deep Purple Bucuresti - concerte - […] 95 -> 265 lei, in functie de categoria de loc. Pentru mai multe informatii: Din Bucuresti. […]

Leave a Comment