Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Din Banat, in Bucuresti…

Din Banat, in Bucuresti…

Mai exact 533 km. Acesta e drumul pe care-l parcurg strugurii culesi cu atentie si transformati apoi in must si vin sub ochii expertilor de la Cramele Recas pana ajung in magazinele PremierVin din Bucuresti.

Vinurile de Recas pot fi laudate, dar numai celor care nu le-au gustat niciodata. Probabil tot pentru necunoscatori sunt si etichetele: “Castel Huniade”, “Cocosul dintre vii”, “La putere”, “Schwaben Wein”, “Te iubesc mult” sau  “V – Legend of Transylvania”. Pentru cei care se bazeaza mai mult pe parerea altora, exista in magazine copii ale premiilor internationale obtinute de aceste vinuri minunate.

Cunoscatorii,  care nu se lasa impresionati de etichete si nu vor sa-si aglomereze camarile si debaralele cu sticle goale, prefera sa cumpere vinul in vrac, vin care este si el de foarte buna calitate si care este pastrat in magazinele PremierVin in recipiente cu temperatura strict controlata.

Pentru cei cu gusturi ceva mai cosmopolite, magazinele PremierVin ofera la vanzare si vinuri imbuteliate din Franta (Chamarre, Famille Quiot, Maison Louis Latour),  Spania (Codorniu, Gonzalez Byass), Chile (Cono Sur), Italia (Piccini, Planeta, Masi), Africa de Sud (Distell), Australia, Noua Zeelanda si Statele Unite.

Magazinele PremierVin sunt amplasate in zonele Tineretului, Piata Matache, Balta Alba, 1 Mai, Iancului/Obor. Adresele exacte, programul, si numerele de telefon le gasiti pe siteul PremierVin.

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , , ,

One Comment

  1. Va multumim frumos pentru gandurile frumoase si pentru aprecierile la adresa vinurilor de Recas si, de ce nu, pentru magazinele Premiervin.
    S-aveti un An Nou frumos, cu bucurii si impliniri!

Leave a Comment