Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Din cenusa vechii pasari…

Din cenusa vechii pasari…

Trei dintre numele deja consacrate in muzica romaneasca, Mircea Baniciu, Josef Kappl si Ovidiu Lipan Tandarica, au ales, la momentul maturitatii lor artistice, sa-si uneasca talentul intr-o forma care sa confirme, intr-un fel, legenda unei alte pasari: Phoenix.
Dupa o perioada de “rodaj” cuprinzand aparitii la Festivalul Folk You!, la centenarul Maria Tanase, la un concert la Targu Mures si altul la Cluj, in deschiderea concertului Deep Purple, cei trei s-au hotarat sa dea si un nume proiectului si acesta este “Pasarea Rock”.
Concertul de „investire”, cu o durata de peste doua ore, va avea loc in data de 25 martie 2014, la Sala Palatului, de la ora 19:00. Se anunta un spectacol complet: lumini, sunet, scenografie si costume deosebite, precum si cativa invitati speciali.

Alaturi de Baniciu, Kappl si Lipan vor canta si Vlady Cnejevici (clape), Teo Boar (chitara electrica), Marius Batu (chitara acustica si backing vocal), precum si invitatul special, Mani Neumann, supranumit “violonistul diavolului”, care va condimenta spectacolul cu interventiile sale.
Repertoriul de spectacol va cuprinde piese din Cantafabule, din repertoriul lui Mircea Baniciu, fragmente reorchestrate din opera simfonica “Mesterul Manole” (lansata anul trecut), precum si piese rock cu sonoritati din folclorul universal.
afis pasarea rock

  • Locul: Sala Palatului
  • Data: 25 martie 2014 – ora 19:00
  • Preturi bilete: 195 – 165 – 130 – 90 – 60 lei
  • Bilete : prin reteaua Eventim si online prin eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro, bilete.ro, ticketstore.ro
Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , , , ,

Leave a Comment