Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Doamnele Micului Paris, invitate la petrecere de 8 Martie

Doamnele Micului Paris, invitate la petrecere de 8 Martie

In data de 8 Martie 2014, de la orele 20:00, Restaurant Elisabeta invita toate doamnele sa celebreze sarbatoarea dedicata lor la un concert extraordinar, marca Florian Cristea Band.
Daca in perioada interbelica femeile adoptau numeroase tendinte vestimentare pentru a-si accentua feminitatea si luptau pentru dezvoltarea culturii si pentru conturarea unor modalitati de petrecere a timpului liber pentru comunitatea de femei, acum putem spune ca eforturile lor au dat rezultate si observam roadele muncii lor in societatea contemporana. Pentru a ne aminti de eleganta si rafinamentul femeii interbelice, va asteptam la Restaurant Elisabeta sa celebram feminitatea si sa sarbatorim Ziua femeii intr-un cadru somptuos ce aminteste tuturor de perioada de glorie a Bucurestiului interbelic.
In amintirea femeilor de atunci, bunicilor noastre care au luptat cu sarg pentru a-si capata independenta, fara a-si pierde insa din feminitate si delicatete, Restaurant Elisabeta invita femeile de acum, stapane pe viata proprie, independente dar si rafinate in modul de a isi arata frumusetea, la o celebrare fastuoasa a eternului feminin!
Acestea fiind spuse, doamnele si domnisoarele, insotite bineinteles de domni, se vor putea bucura de aceasta zi dedicata lor, in cadrul unui concert de exceptie pe acordurile de petrecere ale Florian Cristea Band, gustand bucatele unui meniu interbelic (110 lei) din cele doua variante, numai la Restaurant Elisabeta.
Doamnele Micului Paris

  • Locul: Restaurant Elisabeta – Bd. Regina Elisabeta nr.45
  • Data: 8 martie 2014, orele 20:00
  • Rezervari si informatii: tel. 0727-703.703
  • www.restaurantelisabeta.ro
Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , ,

Leave a Comment