Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Doi. Doi ianuarie.

Gata! De maine suntem iar in criza. Vom pune in carca crizei mondiale gaura din portofel sau, pentru cei un pic mai moderni, din contul de card. Vom uita cum am mutat rafturi intregi de Ballantine’s si sampanie din hipermarket in cos, cum am trecut de la micile porcarii cotidiene de anul trecut la maaaaarile porcarii in foi de varza de Craciun.

Prosperitatea s-a dus. Suntem in criza. Ne vom drege cum vom putea mai bine dupa excesele dintre Ignat si Sf. Vasile si ne vom reintoarce, cu drag (irony intended), la munca. Ne vom plange de preturile marite, de pretul descurajant al benzinei… de orice.

In timpul asta, comerciantii isi fac si ei socotelile. Sefii de marketing se aleg, dupa posibilitati si dupa norocul fiecaruia, fie cu prime, fie cu sapuneli si amenintari cu concedierea. De murit, nu moare nimeni… Oricum, daca moare, nu moare din asta.  Totul reintra in normal. Munca, acasa, munca, acasa…  Dar nu pentru multa vreme. Sunt cam 600.000 de Ion si vreo 300.000 de Ioana care trebuie sarbatoriti in curand, deci o sa mai avem o mica pauza de la criza. Nu poti lasa Ioanele si Ionii  fara o floare si o cutie de bomboane sau fara o sticla de vin tocmai de ziua lor, nu-i asa? Vorba islandezului:  The show must go on… and on, and on, and on.

Nu am vrut sa va mai stresez ieri cu artificii. Vi le arat azi. (Bucuresti – in fata Ateneului – intrarea in 2013)

 

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 

Leave a Comment