Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Don’t Give Up. Come Talk To Me.

Don’t Give Up. Come Talk To Me.

Sau, mai bine, canta-mi ceva, Mr. Sledgehammer 🙂

Anul 2014, dupa concertul din 20 februarie al veteranilor heavy-metal-ului si hardrock-ului, Deep Purple, ne aduce, in primavara, o noua bucurie. Pentru prima data in Romania, pe 8 mai 2014, la Romexpo, va concerta Peter Gabriel.
Concertul face parte turneul Back to Front, marcand trecerea unui sfert de secol de la marele sau succes, albumul “So”.

 

 

Proaspat nominalizat pentru includerea in The Rock and Roll Hall of Fame, posesor al 6 statuete Grammy, 3 Brit Awards si alte 13 trofee MTV Video Music Awards, Peter Gabriel s-a remarcat odata cu primele concerte ale trupei Genesis (al carei membru fondator a fost), devenind tot mai cunoscut datorita costumatiilor nonconformiste si a povestilor improvizate inaintea fiecarei piese din set-list. Dupa opt ani de Genesis, Peter Gabriel s-a hotarat sa-si continue drumul in muzica pe cont propriu, decizie ce avea sa-i aduca un succes nebanuit. Daca primele patru albume lansate dupa despartirea de trupa l-au ajutat sa-si defineasca traiectoria muzicala, cel de-al cincilea material, intitulat ‘So’, a fost cel care i-a adus succesul international, consacrandu-l drept un artist complet.

Sledgehammer, Big Time, In Your Eyes si Don’t Give Up, un duet emotionant cu Kate Bush, sunt doar cateva dintre hit-urile care au urcat rapid in clasamentele internationale. Sledgehammer a fost de altfel si piesa cu care Peter Gabriel si-a detronat fostii colegi din trupa Genesis, ocupand prima pozitie in topul din Statele Unite. Un record de invidiat este detinut de Peter Gabriel cu videoclip-ul single-ului Sledgehamm care a stabilit noi standarde de creatie vizuala in industria muzicala si a castigat nu mai putin de 9 MTV Video Music Awards in 1987, record ce ramane inca in picioare, devenind totodata si cel mai difuzat clip din istoria MTV.

  • Data: 8 mai 2014
  • Locul: Pavilionul central din cadrul Romexpo
  • Bilete: www.myticket.ro, Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, casa de bilete a Salii Palatului
  • Pret bilete: 165 lei in tribune, 175 lei in Golden Ring (in picioare), 385 lei in categoria Premium Seats (locuri pe scaune) si 495 lei in Diamond Seats (locuri pe scaune)
Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , ,

Leave a Comment