Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Du hast mich gefragt und ich hab nichts gesagt… Du haßt mich?

Du hast mich gefragt und ich hab nichts gesagt… Du haßt mich?

De 19 ani, sase berlinezi (prin adoptie, pentru ca toti provin de fapt din Schwerin), pe numele lor Till Lindemann (vocalist), Richard Z. Kruspe (chitara si backing vocals), Paul H. Landers (chitara si backing vocals), Oliver “Ollie” Riedel (chitara bass), Christoph “Doom” Schneider (tobe si percutie electronica) si Christian “Flake” Lorenz (claviaturi) canta sub numele de RAMMSTEIN. Eticheta care li se pune uneori, aceea de reprezentanti ai “noului hard german“, nu reuseste sa cuprinda toata diversitatea de stiluri abordate: heavy metal, industrial si groove metal.
Muzica grupului si, in special, vocea lui Till Lindemann au facut criticii sa aiba opinii dintre cele mai diverse. De la neozeelandezii care au crezut ca spectatorii vor fugi speriati de vocea lui Lindemann si se vor baricada in hambare pana la criticii americani care, judecand dupa volumul si masculinitatea vocii, il vedeau pe Lindemann ca pe un capcaun, gata sa coboare in public si sa inghita intr-o clipa capul vreunui fan care i-ar cadea in mana. 🙂
Amestecul de voci cu muzica percutanta a instrumentelor transmite o forta incredibila… pune sangele instantaneu in miscare. E greu sa marchezi niste limite ale muzicii Rammstein, pentru ca limitele sunt fluide si sunt largite permanent, prin fiecare noua piesa a grupului.
Catalogata ca una dintre cele mai mari trupe de show din lume (a atras atentia chiar marilor regizori de film ai lumii, care au implicat trupa in diverse proiecte), Rammstein atrage atat prin forma, cat si prin continut. In afara de variatele efecte pirotehnice, elemente de recuzita mereu surprinzatoare, mastile cu diferite conotatii, plecarile prin mulțime si atmosfera incredibila, un show Rammstein aduce publicul foarte aproape de trupa, facandu-l, practic, parte in spectacol.

afis rammstein

La Bucuresti, la Romexpo, in cadrul evenimentului Rock The City, desfasurat pe 27 si 28 iulie 2013, vom avea ocazia de a-i asculta (sau reasculta) pe Lindemann & Co.
Alaturi de ei vor fi, in a doua seara, galezii de la Bullet For My Valentine, considerata cea mai spectaculoasa trupa metalcore din lume si care vin pentru prima data in Romania.
Prima seara va fi dedicata grupurilor Trivium, Enslaved si Spineshank.

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , ,

Leave a Comment