Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

E pacat! Hai la teatru!

E pacat! Hai la teatru!

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) anunta o noua editie a festivalului national Serile Teatrului Studentesc, eveniment ce se va desfasura in perioada 31 Martie – 4 Aprilie 2014, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti. Intrarea este libera!

Festivalul national de teatru Serile Teatrului Studentesc se afla la cea de-a XVI-a editie si se bucura in fiecare an de sali pline cu tineri pasionati de teatru, actori dedicati si juriu renumit. Festivalul a debutat in 1996, avand ca principal scop apropierea studentilor de miscarea culturala prin teatru si in acelasi timp oferirea oportunitatii actorilor tineri de a isi demonstra talentul in fata unei audiente.

Tema editiei acestui an este Pacatul, trasatura cu care simpatizeaza orice personaj sau spectator al unei piese de teatru, deoarece teatrul este locul unde nu este nevoie sa iti ascunzi pacatele. Festivalul se va desfasura de-a lungul a patru seri si va fi jurizat de personalitati importante din lumea teatrului, in a cincea zi avand loc gala de premiere.

Pentru mai multe detalii referitoare la editia de anul acesta a festivalului, puteti vizita site-ul oficial www.sts.sisc.ro, sau pagina de Facebook.

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) este cea mai veche organizatie studenteasca din Academia de Studii Economice, care de 17 ani reprezinta cu succes dorintele si scopurile tinerilor studenti.
Va asteptam in numar cat mai mare la eveniment!
afis Serile Teatrului Studentesc
Pentru intrebari si detalii va stam la dispozitie:

Ruxandra Vulpoiu Co-coordonator proiect Telefon: 0743 113 027 e-mail: ruxandra.vulpoiu@gmail.com
Raluca Grigore Co-coordonator proiect Telefon: 0746 027 758 e-mail: grigore.raluca08@gmail.com
Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , , ,

Leave a Comment