Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Eurocars Rent a Car – prezentare

Eurocars  Rent a Car – prezentare

Compania Eurocars.ro si-a inceput activitatea in anul 2004 prin oferirea de servicii de rent a car in orasele Bucuresti si Brasov. Ulterior reteaua noastra de parteneri s-a dezvoltat, acoperind in prezent majoritatea oraselor din Romania.

EuroCars.ro va sta la dispozitie cu o gama variata de servicii de inchirieri de autoturisme in functie de nevoile fiecarui client; site-ul nostru este destinat clientilor care doresc inchirierea unei masini si sunt in cautare de oferte avantajoase. Cu un meniu pe intelesul tuturor, tradus in 6 limbi de circulatie internationala, astfel incat orice cetatean strain care are chiar si putine cunostinte de limba engleza, de exemplu, sa poata “intelege” pasii care trebuie parcursi pentru a finaliza cererea lui.

Serviciile de rent a car oferite de EuroCars.ro sunt permanent monitorizate si optimizate cu ajutorul clientilor, care sunt cei mai in masura sa ne evalueze. Chestionarele si comentariile privind calitatea serviciilor pe care le-am primit din partea clientilor la finalul fiecarei inchirieri ne-au ajutat sa intelegem nevoile si asteptarile clientilor nostri, iar atunci cand a fost cazul, de ce sa nu recunoastem, sa le imbunatatim.

Intrucat inchirierea de masini presupune in cele mai multe cazuri deplasarea clientilor pe teritioriul Romaniei, aceasta acoperire ofera posibilitatea de interventie rapida pentru rezolvarea oricarei probleme care poate aparea pe parcursul perioadei de inchiriere, oferind astfel posibilitatea de inlocuirea a unui vehicul care se defecteaza, intr-un timp cat mai scurt.

Apeland la serviciile noastre, de ce sa nu beneficiati si de Programul de Loialitate Eurocars Romania pentru inchirieri masini? Cu acest program beneficiati de reducere inca de la prima inchiriere! Fie ca doriti sa inchiriati o masina pentru cateva zile pentru deplasari scurte, in interes personal, sau sa apelati la serviciul de inchirieri microbuze pentru curse turistice sau de afaceri, la noi puteti gasi ceea ce va este necesar.

Daca doriti ceva diferit, pentru o calatorie in interes de afaceri sau pentru un transfer (de) la aeroport, deoarece imaginea dumneavoastra este foarte importanta, inchirierea unei limuzine cu EuroCars este solutia ideala. Aceasta oferta este valabila si pentru nunti, zile de nastere si alte ocazii speciale sau pentru cei cu gusturi extrem de rafinate. Alegerea este a dumneavoastra!

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , ,

Leave a Comment