Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Flori din partea lui Florin Piersic in martie, la Palatul Copiilor

Cele trei reprezentatii cu piesa „Straini in noapte” programate pe 5, 7 si 8 martie la Palatul Copiilor se vor desfasura sub semnul Martisorului si al zilei de 8 martie: doamnele si domnisoarele care vor veni la unul dintre spectacole vor primi la intrare o floare, din partea actorului Florin Piersic.

In fiecare din cele trei zile, Florin Piersic ii asteapta pe cei care il indragesc la aceasta reprezentatie de mare succes, in care o are ca partenera pe Medeea Marinescu. Doua generatii ale scenei lirice, doua personaje imprevizibile, un recital actoricesc plin de savoare si haz.

Straini in noapte 5, 7, 8 martie

Straini in noapte 5, 7, 8 martie

„Straini in noapte” este o comedie romantica, in care se imbina rasturnarile de situatie, minciuna si seductia, dar si o lectie despre trecerea timpului. Florin Piersic da viata personajului Pierre, un om care simte ca nu a reusit sa realizeze tot ce si-a propus in viata, iar Medeea Marinescu o joaca pe Julietta, o femeie care stie ce vrea. Cand drumurile personajelor se intersecteaza, fiecare descopera ca are asteptari diferite de la celalalt, fapt care duce la dezvaluirea unui lant de secrete.

Piesa este fascinanta, nu numai datorita distributiei, ci si gratie solutiilor regizorale ale maestrului Radu Beligan, care mentin spectatorul intr-o asteptare febrila pana la aflarea deznodamantului povestii.

Biletele pentru spectacolul Straini in noapte se gasesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor, in reteaua BILETOO –punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilete.ro.

In luna martie sunteti asteptati la Palatul Copiilor si pentru urmatoarele spectacole:

Vis ( Dan Puric) – 6 martie ora 20.00

Confesiuni despre viata si arta (Radu Beligan) – 10 martie ora 19.00

Iar pe 9 aprilie, de la ora 20.00, aveti intalnire, tot la Palatul Copiilor, cu Adriana Trandafir, Andreas Petrescu si Gabriel Fatu, in spectacolul Ma mut la mama.

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , , , , ,

Leave a Comment