Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Foc la Sala Palatului

Foc la Sala Palatului

Foc, dar fara motive de alarmare pentru pompieri. Este doar “Focul Anatoliei”…
Sala Palatului din Bucuresti va gazdui, in seara zilei de vineri 6 decembrie 2013, pe dansatorii de la Fire of Anatolia, in superspectacolul care a imprumutat chiar numele companiei de dans.
Una din cele mai mari si mai cunoscute companii de dans din lume, Fire of Anatolia este un proiect unic, cu radacinile bine infipte in mitologia si cultura anatoliana. Fascinantul spectacol cu acelasi nume aduce pe scena 55 (din totalul de 120) de dansatori, muzica, stralucire, lumina, culoare, sute de costume elaborate, creionand intr-o cheie moderna folclorul si dansul popular din toate regiunile Turciei. Impartit in doua acte, show-ul ilustreaza fragmente din istoria Mesopotamiei si Anatoliei si este o expresie vizuala a luptei dintre libertate si sclavie, dintre lumina si bezna. Tot ce apartine Anatoliei prinde viata in acest regal coregrafic fabulos.

Fire of Anatolia

Clic pe imagine pentru a vedea afisul

In cei 12 ani de existenta, trupa Fire of Anatolia, care s-a conturat ca un adevarat fenomen cultural si artistic international, a sustinut reprezentatii in mai mult de 85 de tari, din Egipt pana in Germania si din Mexic pana in China si Japonia, in fata a peste 20 de milioane de spectatori. Fire of Anatolia apare chiar si in Guiness Book, ca titulara a doua recorduri: unul pentru cel mai rapid dans, cu 241 de pasi pe minut, si un altul pentru cea mai mare audienta, 400 000 de persoane in Eregli, Turcia. Compania de dans este condusa si in prezent de intemeietorul ei, care este si unul dintre principalii coregrafi, Mustafa Erdogan.

  • Organizator: Events
  • Locul: Sala Palatului
  • Data: Vineri 6 decembrie 2013, ora 20:00
  • Bilete: Eventim.ro, Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti
  • Pret bilete: intre 80 lei si 300 lei (pe 7 categorii)
Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , , ,

Leave a Comment