Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu

Hoteluri din Bucuresti

hotel bellBuuun… Daca ati ajuns in pagina de hoteluri din Bucuresti inseamna ca nu sunteti bucurestean. Nu-i nimic. Nu va necajiti. De fapt nimeni nu poate fi perfect… 🙂
Aveti totusi posibilitatea sa locuiti in Bucuresti chiar si numai pentru cateva zile, pana va rezolvati treburile care v-au adus in Capitala sau pana va vizitati toata lista de rude care s-au nascut aici sau s-au mutat in decursul timpului (si care, vai!, nu au avut suficient spatiu sau chef sa va gazduiasca). In functie de cat de rotofei va este portofelul, aveti posibilitatea sa alegeti intre hoteluri de cinci stele, patru, trei, doua sau (hmm… sunteti sigur?) o stea.
Daca aveti varsta potrivita sau nervii suficient de tari, puteti incerca si varianta unui hostel din Bucuresti… Daca aveti 3-4 copii adolescenti acasa, nu o sa va deranjeze foarte tare cei 7 pusti irlandezi care se intorc la 3 noaptea de la turul cluburilor din Bucuresti si cu care sunteti vecin.
Daca cele doua variante anterioare nu va satisfac, mai exista si posibilitatea de a gasi apartamente din Bucuresti care sunt inchiriate in regim hotelier sau pe termen lung.
Daca nici asta nu va convine, cumparati-va propriul apartament in Bucuresti… Peste cativa ani s-ar putea dovedi si ca o investitie buna. Pentru varianta asta folositi Google, pentru ca iese in afara preocuparilor noastre (cel putin pentru moment).Noi nu va putem ajuta decat, eventual, cu cateva adrese de banci din Bucuresti, sau, daca va simtiti mai norocos, de cazinouri din Bucuresti (Atentie! Disclaimer: Nu putem fi facuti raspunzatori pentru oprirea rotii ruletei in alta pozitie decat cea pe care v-o doriti.)

Hoteluri de cinci stele
Hoteluri de patru stele
Hoteluri de trei stele
Hoteluri de doua stele
Hoteluri de o stea
Hosteluri
Camping corturi
Camping rulote

Pentru rezervari online / for online reservations : www.hotelsbucharestromania.com

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 

Leave a Comment