Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Incepand de azi, Targ de traditii populare

Incepand de azi, Targ de traditii populare

Bucurestenii sunt invitati, incepand de joi 18 aprilie si pana duminica 21 aprilie 2013, in Parcul National, la o noua editie a Targului de traditii populare, eveniment de promovare a traditiilor autentice romanesti, un preambul la perioada sarbatorii pascale a crestinilor ortodocsi.

Pe durata celor patru zile ale evenimentului, in perimetrul parcului vor fi amplasate circa 80 de standuri aranjate fiecare ca o mica gospodarie traditionala romaneasca.

Potrivit Primariei sectorului 2, din fiecare casa de gospodar va iesi la lumina, pentru oaspetii prezenti, o parte a muncii fiecaruia: carne, branzeturi, placinte, cozonaci, turta dulce, miere, magiun, bulz, legume si fructe proaspete, vin, dar si produse de artizanat, unelte de gospodarie, vase si oale din ceramica sau podoabe.

“Din micul sat taranesc adus in mijlocul orasului, fiecare trecator poate poposi si gusta din friptura la protap, peste gatit in zeci de feluri, pentru orice gust si poate bea o cana de vin sau un pahar de bere. In tot acest timp, muzica si veselia ne vor insoti permanent”,  se arata intr-un comunicat al administratiei locale.

(Sursa: AGERPRES; Nota: Primaria sectorului 2 nu a publicat nimic pe site-ul propriu)

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , , ,

Leave a Comment