Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Jazzul da tonul primaverii

Jazzul da tonul primaverii

Vineri, 7 martie, incepand cu orele 21:00, interioarele luxoase ale Restaurantului Elisabeta se vor umple de o atmosfera fresh, romantica, vestind parca venirea primaverii pe ritmuri incantatoare de jazz, in prezenta inegalabilei artiste Aylin Cadir.
Pentru impatimitii genului, dar si pentru cei care doresc sa intampine anotimpul renasterii intr-o atmosfera pe cat de boema, pe atat de rafinata, Restaurant Elisabeta a pregatit un concert de exceptie in care se vor imbina acordurile fermecatoare de jazz, izul interbelic al locatiei si vocea inconfundabila a veritabilei artiste. Un chip plin de zambete si sinceritate, o combinatie intre sensibilitate si umor, va face ca intreaga incapere a Restaurantului Elisabeta sa amuteasca la aparitia cantaretei Aylin Cadir pe scena.
Originara dintr-o familie de turci de la malul Marii Negre, Aylin isi formeaza o trupa alcatuita din tineri instrumentisti de jazz (The Lucky Charms), entuziasmati sa urce cat mai mult pe scara muzicii si a frumusetii sunetului, amintind de marii cantareti de jazz ai anilor ‘50.
Acestea fiind spuse, nu trebuie decat sa va rezervati un loc la concertul ce va avea loc vineri, 7 martie, incepand cu orele 21:00, la Restaurant Elisabeta, aducand un omagiu renasterii naturii si venirii primaverii, anotimp asteptat de fiecare dintre noi cu nerabdare, un an intreg.
Afis Online - It's Springtime

  • Locul: Restaurant Elisabeta – Bd. Regina Elisabeta nr.45
  • Data: 7 martie 2014, ora 21:00
  • Pret bilet: 35 lei
  • Rezervari si informatii: tel. 0727-703.703
  • www.restaurantelisabeta.ro
Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , ,

Leave a Comment