Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Liviu Varciu si Ioan Isaiu in “Menage a Trois”

Pe 4 martie la Palatul Copiilor sunteti asteptati la un spectacol efervescent, in care doi barbati cu reputatie de june-prim din show bizz-ul autohton, Ioan Isaiu si Liviu Varciu, se lupta pentru dragostea Ioanei Nedelea. Totul se intampla in spumoasa comedie „Ménage À Trois”.

Afisul spectacolului Menage A Trois

Afisul spectacolului Menage A Trois


Piesa lui Neil Simon, pusa in scena de regizorul Sorin Misiriantu, este o reprezentatie alerta, plina de verva si patos, in care rivalitatea sentimentala este motorul actiunii: frumoasa Sophie (Ioana Nedelea) reuseste sa ii zapaceasca complet pe cei doi angajati din redactia ziarului Colaps, Andy (Ioan Isaiu) si Norman (Liviu Varciu). Baietii uita chiar si de grija zilei de maine, lasandu-se angrenati intr-un amuzant duel ce are ca miza inima domnisoarei Sophie.
Spectacolul este pigmentat cu replici iscusite, declaratii infocate si situatii imposibile.

Biletele pentru Menage A Trois se gasesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor, in reteaua BILETOO –punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilete.ro.

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , ,

Leave a Comment