Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Luna Patrata – Alina Manole – concert aniversar

Luna Patrata – Alina Manole – concert aniversar

Au trecut 4 ani de la lansarea unui album care a deschis calea unui gen muzical aparte si a confirmat curajul si valoarea unei artiste cu totul si cu totul speciale. Albumul se numeste Luna Patrata, artista – Alina Manole. Din anul 2009, cand a avut loc debutul oficial, marcat cu atributul de „lansare perfecta”, si pana in 2013, muzica Alinei s-a imbogatit cu inca doua materiale discografice: „Cu drag” si „Dragoste in 3”, al caror ecou a fost surprinzator poate pentru muzica necomerciala din Romania. In plus, se afla in lucru un nou album ale carui piese sunt deja fredonate si asteptate de catre public.

luna-patrata-alina-manole-afis
Albumele Alinei au fost primite exemplar de publicul din ce in ce mai numeros, de critica muzicala si de mass-media si au locul pe care il merita, in spatiul atat de special, al oamenilor inteligenti si cultivati.

Concertele Alinei reprezinta insa o experienta intima, personala. Nu exista un pattern pentru concerte, exista doar dezvaluiri care se intampla de fiecare data Altfel. Nu vorbim despre muzica pudibonzilor ci de muzica iubitilor, amantilor, ascunsilor, visatorilor. Experienta unui concert are darul de a umple spatiul intim al ascultatorului cu parte din experienta unui performance de teatru: e concert-poveste iar publicul, indragostit de femeia-artist care recunoaste si marturiseste iubiri-tabu revine, din nou si din nou, in spatii de muzica intotdeauna neincapatoare.

In fiecare an, Luna Patrata isi are aniversarea ei. Este modul prin care Alina Manole celebreaza Dragostea la care visam cu totii, in 2, cuplul perfect, pana la capatul zilelor. In stilul care deja a consacrat-o artista spune ca amantii au si ei Luna lor Patrata….

Locul ales in acest an este Teatrul Excelsior. Spatiul de teatru, ca loc de gazduire a unui concert aniversar, nu-i este strain. Fiecare dintre lansarile de album au avut loc in teatre pentru ca spectatorul are nevoie de confort si atmosfera rafinata pentru un rasfat muzical perfect.

Va asteptam la concertul aniversar pe 7 aprilie, ora 19:00 pm, la Teatrul Excelsior din Bucuresti. Ca de obicei va exista cel putin o surpriza, in exclusivitate pentru cei care vor veni la concert.


“Tu ai vandut marea”
Muzica si versurile: Alina Manole

Concert Luna 4Patrata by Alina Manole

Teatrul Excelsior, Bucuresti

7 aprilie 2013

ora 19:00

Bilete exclusiv prin reteaua Eventim

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , ,

Leave a Comment