Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Maestrul Gheorghe Zamfir pe scena Restaurantului Elisabeta

Maestrul Gheorghe Zamfir pe scena Restaurantului Elisabeta

Pentru a celebra implinirea a 100 de ani de la nasterea inegalabilei Maria Tanase, unul dintre simbolurile Romaniei, Restaurantul Elisabeta organizeaza in data de 25 septembrie, de la orele 21:00, un concert extraordinar sustinut de marele artist Gheorghe Zamfir.
Intr-o atmosfera a perioadei „belle epoque”, vor fi oferite momente memorabile, unde trecutul si prezentul se intalnesc intr-o atmosfera de mare valoare. Este dificil sa creionezi un portret al unui mare artist din cuvinte, cu atat mai mult sa incerci a surprinde si a readuce la viata atmosfera epocii in care Maria Tanase ne incanta cu vocea sa. Insa, maestrul Gheorghe Zamfir va reinvia amintirea interpretei adorate de public, printr-un recital deosebit la nai cat si printr-o reprezentatie vocala inedita.

Marele artist Gheorghe Zamfir, cel care va marca linia folclorului muzical, va asteapta in data de 25 septembrie pentru a rememora tabloul nostalgic al muzicii romanesti. In memoriam Maria Tanase, o personalitate remarcabila, cea care a dus cantecele traditionale, din restaurante, pe marile scene ale lumii si la marile festivaluri de muzica.

Gheorghe Zamfir in concert extraordinar la Restaurant Elisabeta

Afisul concertului (clic pe imagine pentru marire)


50 de ani pe scena – O viata de om daruita muzicii universale, naiului, folclorului romanesc, naturii si multor altor pasiuni ca scrisul si pictura, fac din maestrul Gheorghe Zamfir unul dintre cei mai remarcabili artisti si unul dintre cei mai valorosi si apreciati ambasadori ai Romanie peste hotare.
Este autor a peste 300 de lucrari in varii stiluri muzicale, are peste 120 de milioane de discuri vandute pe tot globul, peste 160 de albume inregistrate, a castigat 120 de discuri de aur si de platina si nenumarate distinctii si onoruri la nivel mondial.
Anul acesta, avem cu totii privilegiul si deosebita bucurie sa sarbatorim 50 de ani de activitate artistica a maestrului Gheorghe Zamfir pe marea scena a lumii.

Couvert: 75 lei
Telefon & Rezervari: 0727.703.703; 0724.323.132
www.restaurantelisabeta.ro

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 

Leave a Comment