Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Maria Buza & Taraful George Patrascu la Restaurant Elisabeta

Maria Buza & Taraful George Patrascu la Restaurant Elisabeta

Vineri, 8 noiembrie 2013, Restaurant Elisabeta va asteapta sa petreceti o seara minunata in compania unei voci de exceptie, inegalabila artista Maria Buza, impreuna cu taraful George Patrascu.

Personalitate artistica unica si complexa, Maria Buza este renumita atat pentru recitalurile ei inspirate din muzica populara si lautareasca din folclorul vechilor Bucuresti (de la inceputurile secolului XX), precum si pentru talentul actoricesc de exceptie, artista laudandu-se cu un portofoliu impresionant de roluri de comedie, atat pe scenele teatrului romanesc cat si in cadrul diverselor emisiuni televizate cunoscute.

Afis Maria Buză

Clic pentru marire

Restaurant Elisabeta se afla situat pe bulevardul cu acelasi nume, la nr. 45, intr-o locatie centrala a Bucurestiului. Acesta este gazduit intr-o cladire monument istoric ce a servit, in perioada interbelica drept sediu pentru importante institutii ale statului roman, precum: Clubul Austro-Ungar sau Micul Senat al Romaniei.
Creand o atmosfera eleganta, ce duce cu gandul la fastul si opulenta perioadei „belle epoque”, interioarele spatioase ale Restaurant Elisabeta gazduiesc periodic evenimente si serate ce amintesc de vremuri demult apuse ale Micului Paris.

Interpretand atat melodii clasice inspirate din repertoriul marilor artisti ai secolului trecut (Ex: Maria Tanase, Gil Dobrica etc.) cat si originale, Maria Buza va va incanta auzul si va intretine o atmosfera de petrecere in cadrul concertului sustinut vineri, 8 noiembrie, la Restaurant Elisabeta.
Sunteti asteptati la o serata dansanta ca pe vremurile Micului Paris!

Pret bilet: 35 lei
Informatii si rezervari: 0727.703.703
www.restaurantelisabeta.ro

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , ,

Leave a Comment