Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

„Musical Love” de Valentine’s Day

„Musical Love” de Valentine’s Day

Vineri, 14 februarie 2014, orele 21:00, Restaurantul Elisabeta pregateste o seara speciala pentru cei indragostiti, care vor avea parte de o atmosfera magica, creata special pentru a completa povestile de iubire. Valentine’s Day, o zi cu o insemnatate deosebita pentru indragostiti, trebuie sarbatorita intr-un mod inedit, astfel Restaurantul Elisabeta gazduieste un concert live musical, opereta si pop, “Musical Love”, sustinut de un grup de cantareti cu exceptionale valente artistice. Acestia vor fi acompaniati de Madalina Ene la pian si Laura Oana la vioara. Alaturi de o cina romantica, eleganta si in acordurile dulci de vioara si pian, va veti putea delecta cu momente feerice, de neuitat pentru indragostitii de toate varstele.
Pe scena va urca Victor Bucur, actor si cantaret care in 2011 a castigat premiul in cadrul Festivalului “Viata e frumoasa” cu aria “Confrontation” din musicalul “Jekyll and Hyde”; Ana Cebotari, absolventa a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, sectia canto, si Doina Antohi, actrita, regizoare si cantareata care activeaza in sectorul independent al teatrului bucurestean, jucand in piese precum “Un Cuplu Ciudat, varianta feminina”, “Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus” pe care le-a si regizat.
Sunteti invitati sa va bucurati de o seara deosebita alaturi de persoana iubita, intr-un cadru spectaculos, pe ritmul celor mai frumoase acorduri muzicale!

musical love

  • Locul: Restaurant Elisabeta – Bd. Elisabeta nr.45
  • Data: Vineri, 14 februarie 2014, ora 21:00
  • Rezervari si informatii: 0722-333.142
  • Pret bilet: Intrarea libera
  • www.restaurantelisabeta.ro
Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , , , , , ,

Leave a Comment