Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Muzica Bucurestiului de altadata reinvie

Muzica Bucurestiului de altadata reinvie

Pasionatii de muzica Bucurestiului de altadata, interpretata in stil contemporan de unul dintre cei mai indragiti actori ai momentului, cu siguranta nu vor rata concertul lui Silviu Biris, ce va avea loc in data de 11 octombrie 2013, incepand cu orele 21:30, in atmosfera interbelica a Restaurantului Elisabeta, situat pe Bd. Regina Elisabeta, nr. 45.
Repertoriul sau cuprinde melodii celebre (asa-zisele ever-green-uri romanesti) reorchestrate si adaptate unui stil “miscat” de dans, in ritmuri de swing, samba sau cha-cha, dar si un colaj de tangouri. Pe langa celebrele melodii „Zaraza”, „Uite-asa as vrea sa mor”, „Marioara de la Gorj”, „Casuta noastra” sau „Cel mai frumos tango din lume” etc. , spectatorii pot auzi si ritmurile unor melodii indragite si cunoscute cum ar fi „Cosarul” sau „Fetite dulci ca-n Bucuresti”. Show-ul este interactiv, foloseste un arsenal variat de mijloace artistice: voce, actorie, step si dans, solistul canta pe scena, dar mai ales din mijlocul celor prezenti, invitandu-i permanent la dans.

Poster - Silviu Biris

clic pentru marire


Pentru a ne reaminti de vremuri vechi, dar neapuse inca, pe cand muzica de petrecere si, indeosebi, cea lautareasca autentica erau la mare moda prin toate localurile Micului Paris, surclasand chiar si cele mai noi “ïmporturi” de jazz occidental, va invitam la un spectacol de exceptie marca Silviu Biris, in cadrul caruia cu siguranta se vor anima spiritele.
Restaurantul Elisabeta este situat in centrul Bucurestiului, pe Bulevardul cu acelasi nume, doar la cativa pasi de Gradina Cismigiului, parc popular atat in vremuri trecute cat si in prezent, intr-o cladire monument istoric datand inca din secolul XIX, ce a gazduit de-a lungul timpului institutii importante ale Bucurestiului interbelic, precum Clubul Austro-Ungar sau Micul Senat al Romaniei.
Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa va asteptam nerabdatori in pragul salilor de un rafinament aparte al Restaurantului Elisabeta pentru a petrece impreuna o seara de exceptie, savurand din preparatele delicioase oferite de maestrul Chef si delectandu-ne cu nemuritoarea muzica de petrecere a Bucurestilor de altadata, interpretata de nimeni altul decat inegalabilul Silviu Biris.

Pentru mai multe detalii: www.restaurantelisabeta.ro
Rezervari: 0727.703.703 sau 0724.323.132.
Pret bilet: 35 lei

Va asteptam!

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , ,

Leave a Comment