Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Muzica de petrecere la Restaurantul Elisabeta

Muzica de petrecere la Restaurantul Elisabeta

Muzica de petrecere de Bucuresti interbelic va putea fi auzita vineri, 1 noiembrie, incepand cu orele 21:00, cand maestrul Nelu Ploiesteanu si taraful sau vor urca pe scena Restaurantului Elisabeta, spre bucuria celor care isi doresc sa petreaca seara alaturi de apropiati cu stil si voie buna.

Restaurantul Elisabeta, localizat pe Bulevardul Elisabeta, numarul 45, este amenajat pentru a readuce la viata atmosfera boema specifica Bucurestiului interbelic. Restaurantul constituie cea mai buna locatie pentru un adevarat concert de muzica lautareasca desprinsa din petrecerile de alta data.

clic pentru marire

clic pentru marire

Cu un numar de peste 30 de albume lansate, Nelu Ploiesteanu alaturi de taraful sau vor intretine atmosfera si vor aduce zambete atat celor ale caror destine inca nu sunt legate, cat si celor nostalgici care i-au ascultat melodiile intr-un cadru ceremonios. Va veti delecta auzul cu piese precum “Cine, cine ne iubeste”, “Zi una mai saltareata”, “La Bolintinul din vale”, “Fetele-mi sunt floarea vietii” si multe altele din portofoliul maestrului muzicii lautaresti.

Va invitam sa petreceti alaturi de noi seara si sa va bucurati de un concert ale carui ritmuri va vor trimite cu gandul la petrecerile de odinioara.

Mai multe detalii pe www.restaurantelisabeta.ro

Adresa: Bulevardul Elisabeta, nr. 45

Rezervari: 0727-703.703; 0724-323.132.

Pretul biletului: 35 lei

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , ,

Leave a Comment