Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

O seara cu Catalin Crisan pe scena Restaurantului Elisabeta

O seara cu Catalin Crisan pe scena Restaurantului Elisabeta

Joi, 14 noiembrie, incepand cu orele 21:00, Restaurant Elisabeta are onoarea de a-l avea pe scena pe unul din cel mai indragiti interpreti de muzica usoara din Romania: Catalin Crisan.
Intr-o ambianta plina de bun gust si de rafinament ce aduce aminte de Epoca de Aur, va invitam sa fiti oaspetii unei seri pline de nostalgie si voie buna, intr-un eveniment de exceptie. O adevarata valoarea a muzicii romanesti, o prezenta plina de sensibilitate si blandete, va face ca publicul prezent la acest eveniment al Restaurantului Elisabeta sa se lase purtati in timp pe acordurile pieselor lui Catalin Crisan.
Avand realizate pana in prezent 8 albume de muzica usoara si cucerind publicul cu piesa de mare succes ,,Daca pleci”, Catalin Crisan continua sa cante cu aceeasi pasiune si prezenta scenica avute inca de la prima sa aparitie pe scana, prezenta cu care ne va incanta cu mare drag pe data de 14 noiembrie.
Asadar, avem deosebita placere de a va invita sa va lasati purtati de nostalgie cu vocea minunatului Catalin Crisan, intr-un cadru plin de rafinament al Micului Paris.

Afis Catalin Crisan

Clic pe imagine pentru marire

Pret bilet: 35 lei
Informatii si rezervari: 0727.703.703
www.restaurantelisabeta.ro

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , ,

Leave a Comment