Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Octombrie la Teatrul Elisabeta

Octombrie la Teatrul Elisabeta

Steaua fără nume

De Mihail Sebastian

Joi, 9 octombrie

Marți, 21 octombrie

Ora 19:00

,,Steaua fără nume” este o comedie romantică savuroasă, pe care actorii Theo Costache, Michaela Prosan, Daniel Drăgan, Elena Voineag, Răzvan Răduță, Gabriel Huian, Ionuț Deliu, Danni Ionescu, Theodora Popa și Tudor Morar o recreează la fiecare spectacol cu pasiune, cu umor, cu prospețime și inteligență.

Marin Miroiu, un profesor de matematici și cosmografie dintr-un orășel de provincie, descoperă o stea. Acesta cumpără de la București o carte foarte veche și destul de scumpă, un atlas ceresc care îi poate certifica că el este cel care a descoperit steaua și nimeni altul înaintea sa.

În după-amiaza cu pricina, profesorul vine la gară să ridice mult așteptata carte! Tot în aceeași seară coboară în gara mică și afumată – fără voia ei – o necunoscută fără bilet. Profesorul se oferă să o ajute, propunându-i să înnopteze în casa lui până a doua zi – zi de leafă! – când i-ar fi oferit banii necesari pentru a cumpăra un bilet de tren spre București. Necunoscuta acceptă și totul capătă dimensiunea poveștilor hollywoodiene: cei doi se îndrăgostesc și petrec o noapte împreună.

A doua zi, un bărbat elegant bate la ușa lui Miroiu. Este Grig, iubitul bogat al Monei…

Cerută de nevastă de către Marin, Mona face o alegere care va schimba destinul protagoniștilor noștri. Vă așteptăm să descoperiți alături de noi deznodământul acestei povești!

Dana Rotaru

Preț bilet: 25 lei/ 35 lei (în funcție de locul ales în sala de spectacol)

 

1 Afis Online - 9 octombrie - Steaua fara nume

5 ACTE DE DRAGOSTE

Vineri, 10 octombrie

Ora 19:00

O comedie in regia lui Moshue Yassur

Este o comedie spumoasa, montata de un regizor cu multă experienţă teatrală atât in romania cat si peste ocean. O comedie ce descreteste fruntile si celor mai moracanosi spectatori.

„Spectacolul cuprinde adaptarea a cinci piese scurte aparținând unor scriitori americani contemporani, dintre care amintesc pe Neil Simon, Joseph Bologna. Regia este semnată de MOSHE YASSUR din SUA, autor al multor spectacole de succes in Bucuresti si în țară. Distribuția se bucură de prezența Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Tomi Cristin/Jean Lemne, Cristina Păscălin și mai tânărul Daniel Niţoi. Spectacolul a cunoscut peste 50 de reprezentații cu un deosebit succes. Este, așadar, un spectacol deja verificat la public . Este un colaj de comedii, de un remarcabil bun gust, fără pic de vulgaritate, un spectacol care prezintă în cheie comică diversele etape ale dragostei, din fragedă tinerețe până la mult temuta bătrânețe. ” Cu prețuire, Eugen Cristea

Distributie:

Eugen Cristea
Cristina Deleanu
Jean Lemne
Tomi Cristin
Daniel Nițoi
Cristina Păscălin

Preț bilet: 40 lei/60 lei (în funcție de locul ales în sala de spectacol)

1 Afis Online - 10 octombrie - 5 acte de dr

Concert byron la Seara British de la Tea&Coffee Festival

In deschidere, Proiectul Tivodar

La Seara British de la Tea&Coffee Festival, formația byron (http://www.byronmusic.ro/ ) își aduce muzica acustică într-un loc deosebit, plin de istorie și de cultură. Joi, 16 octombrie, de la ora 19, la Teatrul Elisabeta, în spectaculoasa sală aflată la etajul II al imobilului de pe Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 45, băieții de la byron vor cânta acustic-rock alternativ, jazz, swing și trip-hop.

Pentru o seară ne simțim britanici și servim ceaiul de la 17 la ora… 19. Joi, 16 octombrie 2014, degustăm ceaiuri și cookies, în timp ce ascultăm, în deschidere, fascinați combinația de folk, blues, rock și poezie, toate sub semnătura Proiectului Tivodar (http://www.youtube.com/watch?v=kyGY_Ye-s0s ).

Ca să fii un britanic adevărat trebuie să ai stil, așa că facem un atelier de bune maniere și unul de semne de carte.

Prețul unui bilet la Seara British este de 45 de lei. Biletele se pot cumpara de pe site-urile www.bilet.ro, www.eventim.ro sau de la casieria Teatrului Elisabeta.

Eveniment susținut de: Asociatia Manieres, Creative Arts.

Pentru informații apelați la numărul de telefon 0727 703 703

Mai multe informații despre Seara British de la Tea&Coffee Festival poți găsi pe site-ul tea-coffee.ro sau pe pagina de Facebook a Festivalului. Dacă vii, nu uita să dai join la eveniment.

Despre Tea &Coffee Festival : Tea & Coffee Festival este unicul festival dedicat atât ceaiului, cât şi cafelei din România. Evenimentul se desfăşoară pe parcursul unei săptămâni, printr-o serie de manifestări artistice și culinare, în ceainării şi cafenele bucureştene, dar cuprinde și o expoziție de ceai, cafea și accesorii (veselă, prăjituri, obiecte decorative), care va avea loc între 16 și 19 octombrie, in Piata Universitatii (zona statuilor)

Tea & Coffee Festival a devenit tradiţie, astfel în 2014 festivalul ajunge la cea de-a VI -a ediţie şi se va desfăşura în perioada 13 – 19 octombrie, între orele 10:00 – 20:00, Bucureşti.

Mai multe informatii vizitaţi www.tea-coffee.ro .

Poster Byron

“Încurcătură la nivel înalt”, prima producție a Teatrului Elisabeta

Teatrul Elisabeta vă invită marți, 28 octombrie, orele 20:00, la premiera oficiala a comediei bulevardiere, “Încurcătură la nivel înalt”, de Ray Cooney. Spectacolul în regia lui Șerban Puiu reunește nume sonore ale teatrului românesc: Aurelian Temișan, Bogdan Stanoevici, Cristina Stamate, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Lucian Ghimiș, Gabi Costin și … o fereastră buclucasă.

Prima producție a Teatrului Elisabeta, “Încurcătură la nivel înalt” este o adaptare dupa piesa “Out of order” a dramaturgului englez Ray Cooney , pentru care a fost premiat în nenumărate rânduri, printre care și Laurence Olivier, premiu ce recunoaște excelența în teatrul profesionist britanic. Cooney este considerat unul dintre cei mai importanți autori britanici de comedie, decorat în 2005 cu titlul de Ofițer al Ordinului Imperiului Britanic.
Acțiunea spectacolului se petrece într-un hotel londonez, unde ministrul Richard Willey își dă întâlnire cu secretara unui lider din opoziție, deși ar fi trebuit să asiste la o ședință parlamentară importantă. Situația acestora devine una destul de încurcată pentru că în camera de hotel se descoperă cadavrul unui bărbat. Fiindcă raportarea acestui incident ar scoate la lumină relația de adulter a celor doi, se hotărăsc să ascundă cadavrul găsit lângă fereastră. Planurile acestora sunt date peste cap de către intervenția directorului suspicios a hotelului, a chelnerului care ar face orice pentru un bacșiș sănătos, a soților furioși,dar nu în ultimul rând de secretarul neîndemânatic, de trezirea cadavrului sau de fereastra ce produce dureri de cap la propriu.
Decorul creat de Iuliana Gherghescu care recrează interiorul Westminster Hotel de pe malul Tamisei se încadrează perfect cu izul “belle epoque” a Teatrului Elisabeta, cel mai spațios teatru independent din țară, clădire ce a găzduit în trecut atât Micul Senat al României cât și fostul Club Austro Ungar.
Distribuția în ordinea indicată de autor este Aurelian Temișan, Bogdan Stanoevici, Cristina Stamate, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Adrian Gheorghe, Anca Dinicu, Vasile Calofir, Iulian Burciu, Lucian Ghimiș, Gabi Costin, Georgeta Ciocârlan, Teodora Păcurar, Valeria Stoian.
Regia este semnata de Șerban Puiu, scenografia de Iuliana Gherghescu iar traducerea piesei a fost realizată de către Irina Margareta Nistor.
Biletele s-au pus în vânzare la casa de bilete a Teatrului Elisabeta și online pe www.bilet.ro, www.eventim.ro și pe www.teatrul-elisabeta.ro. Prețul unui bilet este de 50 lei/ 60 lei/ 70 lei (în funcție de locul ales în sală). Spectacolul are o durată de 1h și 40 min.
Parteneri: Ever Art, Deco Vintage, Ataș Lighting, Medical Farm

Afis Online Incurcatura la nivel inalt AVANPREMIERA

 

 

Rez & Info: 0727.703.703

Bilete disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta si online pe www.bilet.ro

Pentru mai multe detalii legate de Pachetul Special “Dinner & A Show”, va invitam sa dati click www.teatrul-elisabeta.ro!

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , ,

Leave a Comment