Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Premiera la Hard Rock Cafe: concert SEMNAL M

Legenda rockului transilvan, SEMNAL M ajunge, in premiera, pe scena din Hard Rock Cafe, pe 15 martie 2013. Din programul serii nu vor lipsi slagare ce au incantat generatii intregi, precum “La fereastra ta”,  “Spune-mi cine esti” sau “Povesti la gura sobei.”
SEMNAL M este un reper in peisajul rockului autohton si una din cele mai indragite trupe din Transilvania. Recent,  SEMNAL M a aniversat 35 de ani de cariera, iar portofoliul formatiei include peste 10 materiale discografice.

In jurul nucleului format din Stefan Boldijar si Iuliu Merca, SEMNAL M a reunit mereu o serie de muzicieni de prestigiu. In prezent SEMNAL  M inseamna: Boldijar Stefan-voce/bas, Nicu Barna-chitara/voce, Solomon Francisc-tobe si Catalin Pop-chitara.

Afis concert Semnal M, 15.03.2013, Hard Rock Cafe

Afis concert Semnal M, 15.03.2013, Hard Rock Cafe

Pentru concertul SEMNAL M* sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

VIP – 100 lei – poster, intalnire & poza* cu artistul
Categoria I – 70 lei – loc in fata scenei
Categoria II – 50 lei – loc in sala

Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Cinema Patria si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro sau www.myticket.ro.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe (telefon 021 206 6261).

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , , , ,

Leave a Comment