Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu

Restaurantele Dines

Restaurantele Dines

Restaurantul Dines se afla in frumosul si batranul (a fost amenajat cu peste 100 de ani in urma) Parc Carol, langa Arenele Romane, inconjurat de o oaza de liniste, prospetime si verdeata. Intr-un cadru natural deosebit, restaurantul Dines este usor accesibil si ofera o alternativa aparte pentru petrecerea timpului liber sau a evenimentelor speciale. Aici puteti degusta preparate traditionale romanesti (bulz ciobanesc, tochitura moldoveneasca, carnati taranesti, pomana porcului) cat si preparate fine din bucataria internationala (ficatei marinaise, muschi de vita Marcus, ceafa in bere la cuptor, buturuga in sos mustarion). Nici vegetarienii nu au fost uitati. Meniul cuprinde o paleta larga si diversa de mancaruri vegetariene.
Restaurantul Dines dispune de doua saloane, de 120 si 50 locuri, destinate atat clientilor de zi cu zi cat si organizarii de evenimente speciale: nunti, botezuri, petreceri corporate. Programul muzical live este asigurat in fiecare seara de formatia Quattro Muzzic.

terasa Restaurant Dines

Restaurant Dines – terasa

Restaurant Dines

Restaurant Dines – gata oricand pentru evenimente speciale


La restaurantul Il Cantuccio din strada Fabrica de Chibrituri nr.2 (Parc Filaret) veti descoperi un loc prietenos, cald si primitor in care iubitorii de preparate internationale in general si italienesti in special pot aprecia o adevarata arta gastronomica.
Restaurant Il Cantuccio

Restaurant Il Cantuccio


Localul dispune de 100 locuri impartite in mai multe saloane cat si de o frumoasa terasa pentru sezonul cald.
Subsolul personalizat ofera posibilitatea desfasurarii de evenimente tematice, private sau protocolare.
Restaurant Il Cantuccio - subsol

Restaurant Il Cantuccio – subsol


Dines Bistro a fost creat ca o alternativa de gust si socializare la oferta deja existenta de pe piata romaneasca de cafenele.
Dines Bistro - Rond Cosbuc

Dines Bistro – Rond Cosbuc

Deoarece suntem modernisti si receptivi la nou, am ales sa dezvoltam conceptul de “bistro” intr-o maniera care sa satisfaca superior cerintele si nevoile clientilor.Targetul nostru a devenit segmentul celor care vor sa descopere sau sunt deja obisnuiti cu standardul bucatariei mediteraneene, italienesti si frantuzesti. La Dines Bistro maestrii bucatari respecta intocmai traditia gastronomica. Mai mult decat atat, clientii nostri se vor bucura de bunul gust, intimitatea si atmosfera de lux existenta in localul nostru.

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 

Tags: , , , , , ,

Leave a Comment