Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Restaurantul Charme din Centrul Vechi

Restaurantul Charme din Centrul Vechi

In urma cu cateva zile am avut ocazia unei discutii cu domnul Emil Manea, managerul restaurantului Charme de pe strada Smardan, in Centrul Vechi.

Discutia a fost mai ampla si va fi reflectata mai pe larg in interviul care va fi publicat pe siteul prietenilor de la GoingOut.ro. (Later Edit: Interviul integral a fost publicat aici.)

Charme este un restaurant din Centrul Vechi cu profil preponderent mediteranean, dar avand si cateva preparate asiatice. Este unul dintre “pionierii” zonei Centrului Vechi, fiind infiintat in urma cu aproape 7 ani, din vremea in care strada Smardan inca nu fusese reparata si zona nu avea aerul boem de astazi.

Restaurantul Charme este renumit in special pentru caracatita trasa la tigaie in ulei de masline, usturoi, ardei iute si sare de mare pe care o prepara, dar si pentru celelalte preparate din peste (inclusiv clatitele cu somon afumat) si pentru deserturile deosebite (sufleu de ciocolata, dar si o placinta cu mere care s-a bucurat de un succes constant de-a lungul anilor).

Restaurantul Charme este impartit in doua zone distincte: o zona de lounge, mai deschisa, mai tinereasca si potrivita pentru savurarea unei cafele, servirea mesei sau pentru o discutie la un pahar de vin si o zona mai linistita, mai intima, care este locul ideal pentru o intalnire de afaceri, pentru o masa aniversara, dar si pentru o cina romantica, in doi.

Muschi de vita aromat cu prosciutto

Muschi de vita aromat cu prosciutto (sursa: www.charme.ro)

Nu este un restaurant ieftin, dar nici nu ar putea fi fara a afecta grav calitatea mancarurilor pe care le ofera. Aditivii si conservantii alimentari sunt complet exclusi din bucataria restaurantului Charme. Toate ingredientele sunt proaspete. Va puteti face o idee despre oferta consultand meniul publicat pe siteul restaurantului Charme.

Cand va intoarceti de la Restaurant Charme – Centrul Vechi, treceti si pe-aici si scrieti-va impresiile. Pofta buna!

 

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , ,

Leave a Comment