Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Russian Night

Russian Night

Era o vreme, nu foarte demult, in care cultura romaneasca era vizibil atinsa de influente rusesti. Sa ne intrebam bunicii daca exista biblioteca fara vreun Dostoievski sau Puskin, concert de opera fara vreo arie de Ceaicovski sau vreo petrecere unde sa nu se danseze macar vreun Kazachok.
Si cum rusii cei mai priceputi sunt la muzica e parca imposibil ca si acum sa nu tresarim de incantare si de voie buna pe vreun cantec rusesc autentic.
In acest context, in dorinta de a ne readuce in actualitate petrecerile rusesti de odinioara, cu cantec si voie buna, bauturi fine si dans pana in zori, Restaurant Elisabeta s-a gandit sa organizeze „Russian Night”.
Pentru a da seratei adevaratul spirit rus, pe langa acordurile de balalaika sau acordeon, vom avea parte de un interpretare de exceptie a celor mai indragite melodii rusesti, aduse la viata de vocea inconfundabila a cunoscutei actrite, Tania Popa.
Nascuta in 1973 in loc. Causeni, Republica Moldova, Tania Popa este o actrita desavarsita care a impresionat multa lume cu talentul de exceptie, obtinand de-a lungul timpului nenumarate premii si distinctii atat nationale cat si internationale. De curand a inceput a pasi usor si intr-o cariera muzicala care, desi abia la inceput, prevesteste a avea acelasi succes ca si cea actoriceasca.
Vineri, 21 februarie, de la orele 20:00 Restaurant Elisabeta va asteapta cu portile deschise pentru a va bucura de o adevarata „Russian Night”, cu cantece traditionale rusesti, dans si voie buna pana in zori, in compania inconfundabilei Tania Popa.
Russian Night - Tania Popa

  • Locul: Restaurant Elisabeta – Bd. Elisabeta nr.45
  • Data: Vineri, 21 februarie 2014, ora 20:00
  • Pret bilet: 35 lei
  • Rezervari si informatii: 0722-333.142
  • www.restaurantelisabeta.ro
Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , ,

Leave a Comment