Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Seara de jazz cu Adrian Naidin si Raul Kusak

Seara de jazz cu Adrian Naidin si Raul Kusak

Joi, 21 noiembrie, incepand cu orele 21:00, scena Restaurantului Elisabeta se va umple cu o atmosfera de jazz contemporan explorand teme traditionale intr-o fuziune cu adevarat inedita: doi muzicieni cu personalitati si cariere diferite, pianistul Raul Kusak si violoncelistul Adrian Naidin, se unesc intr-o atmosfera de exceptie.
Restaurantul Elisabeta va fi gazda dumneavoastra in acelasi ton de aer interbelic cu o combinaţie de jazz, muzica de camera si folclor romanesc, pe un violoncel care atinge note de-o frumusete si un pian de o perfectiune rara.
O asociere de traditional si avangarda, Raul Kusak si violoncelistul Adrian Naidin va invita sa asistati la un spectacol inedit, printre partiturile clasice si pline de forta, amintirile Micului Paris si atmosfera serilor acompaniate de muzica si dans, o revelatie a ultimilor ani atat pentru public, cat si pentru critica.
Asadar, avem deosebita placere de a va invita la un specatacol unde cei doi conving in experimente acustice inedite intr-un tablou al Bucurestiului de odinioara impletit cu atmosfera unui frumos tablou de toamna.

Afis Adrian Naidin şi Raul Kusak

Clic pe imagine pentru marire

  • Locul: Restaurant Elisabeta (www.restaurantelisabeta.ro)
  • Data: Joi 21 noiembrie 2013, ora 21:00
  • Informatii si rezervari: 0727.703.703
  • Pret bilet: 35 lei
Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , ,

Leave a Comment