Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

SiSC te invita sa scapi de ghinion la teatru!

SiSC te invita sa scapi de ghinion la teatru!

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica și Informatica Economica (SiSC) anunta deschiderea unei noi stagiuni teatrale – festivalul national Serile Teatrului Studentesc, eveniment ce va avea loc in perioada 8-12 aprilie, la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti (CCSB). Intrarea la eveniment este libera!
Festivalul national de teatru Serile Teatrului Studentesc este un proiect cu traditie organizat de SiSC, ce reuneste in fiecare an sute de spectatori pasionati de teatru, tineri actori si juriu de renume. Acest festival a luat nastere in 1996, din dorinta de a apropia tinerii de manifestarile culturale si in acelasi timp de a oferi o sansa de afirmare tinerelor trupe de teatru.
Cea de-a XV-a editie, ce are ca tema ghinionul, doreste sa aduca in special in atentia tinerilor studenti o competitie intre 10 trupe de teatru, ce va fi jurizata de personalitați importante din lumea teatrului. Timp de 4 zile, atat actori profesionisti, cat si amatori, isi vor etala talentele actoricesti pe scena din Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti.

Serile Teatrului Studentesc 2013

Serile Teatrului Studentesc 2013

Pentru mai multe informatii despre eveniment nu ezitati sa accesati site-ul nostru sau sa urmariti update-urile zilnice pe pagina de Facebook.
Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica(SiSC) este cea mai veche organizatie studenteasca din Academia de Studii Economice, care de 16 ani reprezinta cu succes dorintele si scopurile tinerilor studenti.
Sunteti asteptati in numar cat mai mare la eveniment!
Pentru intrebari si detalii va stau la dispozitie:

Florin Perisan Coordonator proiect Telefon: 0737 47 87 07 e-mail: perisan@sisc.ro

Andra Buica Coordonator dep. PR Telefon: 0720 27 48 21 e-mail: andra.buica@sisc.ro
Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , ,

Leave a Comment