Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Spectacol de Pop Jazz intr-un decor interbelic

Spectacol de Pop Jazz intr-un decor interbelic

Aylin Cadir si cei de la The Lucky Charms vor urca pe scena Restaurantului Elisabeta, vineri, 18 octombrie, incepand cu orele 21:00, pentru a crea o atmosfera romantica pe ritmuri de jazz.
Pentru iubitorii de frumos si de rafinament, va invitam in acelasi ton de imagine boema interbelica, sa fiti oaspetii unei oaze de energie si voie buna, toate acestea intr-un eveniment de exceptie. Un chip plin de zambete si sinceritate, o combinatie intre sensibilitate si umor, vor face ca intreaga incapere a Restaurantului Elisabeta sa amuteasca la aparitia cantaretei Aylin Cadir.

Poster - Aylin Cadir

clic pentru marire


Adorand swingul, blues-ul si samba, Aylin isi formeaza o trupa alcatuita din tineri instrumentisti de jazz, entuziasmati sa urce cat mai mult pe scara muzicii si a frumusetii sunetului. Stilul pe care il abordeaza Aylin, poarta amprenta cantaretelor de jazz ale anilor ’50, stil cu care ne va incanta cu mare drag.
Asadar, avem deosebita placere de a va invita sa va delectati auzul cu vocea frumoasei cantarete, Aylin Cadir, intr-un tablou al Bucurestiului de odinioara impletit cu atmosfera unui decor de toamna inspirat.
Pentru mai multe detalii: www.restaurantelisabeta.ro
Rezervari: telefon 0727.703.703 sau 0724.323.132.
Pret bilet: 35 lei
Va asteptam!

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , ,

Leave a Comment