Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Targ national de artizanat si mestesuguri

Targ national de artizanat si mestesuguri

Mostenirea culturala romaneasca are parte de o noua premiera. In perioada 16-20 octombrie 2013, in cadrul primei editii a Targului National pentru Artizanat si Mestesuguri, 200 dintre cei mai priceputi mestesugari din tara isi vor expune produsele si isi vor etala maiestria la Romexpo.
Targul este organizat cu scopul de a sustine micii mestesugari in promovarea produselor proprii, autentice romanesti, dar si pentru a impartasi publicului din traditiile de odinioara. Timp de 5 zile, bucurestenii vor putea achizitiona obiecte si produse traditionale si vor putea lua parte la atelierele de lucru special create de catre mesterii artizani.
Pe parcursul fiecarei zile, in cadrul standurilor, expozantii vor da ocazia vizitatorilor nu numai sa achizitioneze produsele finite, dar si sa inteleaga modul in care acestea sunt realizate, care sunt materialele folosite si cat de importanta este transmiterea mestesugului din generatie in generatie.
In cadrul evenimentului vor putea fi regasite obiecte precum: covoare tesute manual, ii, tapiserii, stergare, dantelarie, ceramica traditionala, papusi folclorice, masti, articole din lemn, sticla, piele, metal etc.

Organizator: Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism (in parteneriat cu ROMEXPO)

Loc de desfasurare: Romexpo – Pavilioanele C2 si C3

Program: 16 – 20 octombrie 2013, intre orele 10.00 si 18.00

Pret bilet: 15 lei

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , ,

Leave a Comment