Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

„Two Ladies Orchestra”- O calatorie muzicala in anii ‘60

„Two Ladies Orchestra”- O calatorie muzicala in anii ‘60

Restaurantul Elisabeta va invita joi, 27 februarie, la ora 20:00, sa porniti, alaturi de Anca Sigartau si Manuela Cara, intr-un voiaj in ritmuri de swing si dixie, presarat cu elemente de muzica pop si jazz, alaturi de sansonete si muzica de cabaret. Alcatuit atat din muzica autohtona, cat si internationala, repertoriul celor doua artiste poate fi insumat sub umbrela “manouche”, un stil muzical prea putin cunoscut in Romania.
Variatie. Energie. Dinamism. Acestea sunt cuvinte-cheie ce nu reusesc sa defineasca cu exactitate directia muzicala a proiectului Two Ladies Orchestra/ Mankush – Doua Voci- Doua piane. Spectacolul MUSIC FUNNY STORIES by MANKUSH este mai mult decat un concert- reprezinta alaturarea a doua artiste, Anca Sigartau si Manuela Cara, intr-un moment de maturitate creativa, avand ca exponent pe o axa muzicala genul electroswing.
Proiectul MANKUSH/ Two Ladies Orchestra a fost demarat odata cu inceputul anului 2013 de catre Manuela Cara. Artista s-a facut remarcata in spectacole si emisiuni TV cu profil muzical, iar de-a lungul timpului a sustinut concerte atat solo-voce si pian, dar si cu acompaniamentul unor muzicieni de renume precum Johnny Raducanu si Jancsy Korossy. Cele doua doamne au urmat cursurile Liceului de muzica “George Enescu” din capitala, sectia pian, insa Anca Sigartau a avut un traseu profesional diferit pana in prezent. Cunoscuta in ipostaza de actrita de teatru si film, dar activand si in domeniul audio-vizualului, doamna Sigartau a abordat un nou domeniu, demonstrandu-si cu gratie talentul muzical.
music-funny-stories
Mai mult decat o gura de aer proaspat in peisajul romanesc muzical, Two Ladies Orchestra este un proiect eclectic, caracterizat de dinamism si joie de vivre, iar Music Funny Stories este un spectacol plasat pe harta muzicala a lui 2014 in zona must see.

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , , , ,

Leave a Comment