Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Un concert-eveniment cu Tudor Gheorghe

Un concert-eveniment cu Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe – “Primavara Simfonic”

Se implinesc 12 ani de cand maestrul Tudor Gheorghe le-a prezentat romanilor un spectacol cu o incarcatura emotionala aparte, o reprezentatie uimitoare ce a marcat deschiderea unui nou ciclu din viata si cariera sa. “Primavara Simfonic” ar putea fi considerat unul dintre cele mai pasionante fenomene ale timpului muzical, pornind de la exploatarea unor dimensiuni sonore noi si ajungand pana la cercetarea neobosita a sonoritatilor inconfundabile specifice stilului sau unic, atat de greu de descris in cuvinte si de incadrat in limitele unui tipar.

Desi, fiecare aparitie a artistului pe scena reprezinta o noutate pentru public, aducand prin spectacolele sale o abordare diferita prin continutul artistic si muzical, maestrul vorbelor cantate va relua spectacolul “Primavara Simfonic” in data de 21 mai 2013 pe scena Salii Palatului, din dorinta de a le oferi tinerilor cu varste intre 22 – 25 de ani, ce vin intr-un numar foarte mare la spectacolele sale, posibilitatea de a descoperi si de a cunoaste frumusetea concertelor simfonice sustinute in vremea cand acestia erau copii.
Tudor Gheorghe - Primavara Simfonic
“Primavara Simfonic” un concert ce reuseste sa imbine magistral cele mai inalte manifestari ale spiritului uman prin poezie si muzica, note muzicale si senzatii acustice inaltatoare.

Bucuresti 21 mai 2013 – ora 19:00 – Sala Palatului
Bilete prin reteaua eventim.ro

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , ,

Leave a Comment