Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Uriah Heep la Bucuresti

Uriah Heep la Bucuresti

Evident ca nu este vorba de antipaticul personaj zugravit de Charles Dickens in David Copperfield, ci de rockerii englezi care de peste 40 de ani ne “gadila” urechile in mod placut.

Mick Box (chitara), Bernie Shaw (vocal), Phil Lanzon (claviaturi), Russell Gilbrook (tobe si percutie) si basistul Dave Rimmer revin in acest an la Bucuresti cu un concert de proportii. Admiratorii celebrului grupul britanic vor avea ocazia de a retrai o experienta de zile mari pe 11 iunie, la Arenele Romane, incepand cu orele 20:00. Cu mult entuziasm si o forta interpretativa excelenta, artistii sunt pregatiti sa demonstreze inca o data ca rock-ul se practica indiferent de varsta si le promit tuturor fanilor romani o atmosfera incendiara.

afis uriah heep
Timp de doua ore, cei prezenti vor putea reasculta melodii legendare clasice, precum: ”Lady in Black”, ”July Morning” ”Gipsy” sau ”Easy Livin” dar si melodii desprinse din cele mai recente aparitii discografice ce vor genera emotii intense.
Desi istoricul acestui grup este unul extrem de zbuciumat, cu numeroase schimbari in randul vocalistilor, basistilor si bateristilor, muzica acestora cucereste si astazi publicul din intreaga lume, chiar si dupa 40 de ani de activitate artistica.
Arenele Romane – 11 iunie 2013 – ora 20:00
Bilete prin eventim.ro.

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , , , ,

Leave a Comment