Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Usor cu pianul prin parcuri…

Usor cu pianul prin parcuri…

Anul trecut, in 2012, Cismigiul a gazduit Festivalul International de Folclor “Muzici si Traditii in Cismigiu”, iar in fiecare weekend, la pavilionul fanfarei a rasunat muzica de promenada. Intrarea in noul an muzical 2013 se face in forta. Unul dintre pianele calatoare, mai precis al treilea, inainte de a isi incepe calatoria care are ca punct final Tulcea, va poposi in Cismigiu, sambata 13 aprilie si in Herastrau, duminica 14 aprilie, in ambele zile de la ora 17:00.
Asa cum calatorului ii sade bine cu drumul, si pianului calator ii sade bine cu un pianist de exceptie, Horia Mihail.
Trecatorii sau cei care vor dori sa vina special in parc pentru a asculta muzica de calitate intr-un cadru inedit, vor fi delectati cu un recital din cele mai frumoase sonate de Beethoven: Sonata “Patetica” în do minor, op. 13, “Sonata lunii” în do diez minor op. 27 nr. 2 Quasi una fantasia si Sonata în fa minor op.57 “Appassionata”.

Dupa plimbarea prin cele doua parcuri, pianul se va intoarce, pentru scurt timp, la Sala Radio, impreuna cu pianistul Horia Mihail, pentru un nou recital de sonate Beethoven (17 aprilie 2013) si pentru Concertul nr. 4 in Sol major pentru pian si orchestra de acelasi compozitor, pe care il va interpreta acompaniat de Orchestra Nationala Radio, dirijata de Jin Wang (19 aprilie).
Pentru cei care doresc sa urmareasca traseul pianului calator cu numarul 3, informatii pot fi gasite pe www.pianulcalator.ro.

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , , , , ,

Leave a Comment