Pages Navigation Menu

mai afli una-alta... :)

Categories Navigation Menu
Google+

Zambetul face minuni

Zambetul face minuni

Seara de joi, 5 decembrie, promite sa fie o seara speciala pentru toti fanii trupei Directia 5. Acestia vor concerta pe scena Restaurantului Elisabeta, restaurant cu specific interbelic, situat pe Bulevardul Elisabeta nr.45.
Locatia selecta, amenajata conform Epocii de Aur a Bucurestiului, va promite un concert deosebit, intr-o atmosfera dominata de emotie si amintiri. Muzica si dansul constituie doua dintre cele mai importante activitati de relaxare si petrecere a timpului liber din Bucurestiul interbelic. Astfel, piesele celor de la Directia 5 vor da frau liber dansului, distractiei in atmosfera Micului Paris.
Dupa 22 de ani de activitate si cu 26 de albume in portofoliu, Directia 5 continua sa incante lumea cu melodiile lor pline de semnificatii ce au ramas adanc intiparite in mintea fanilor. „O fata ca ea” si „Povestea noastra” sunt printre cele mai cunoscute si iubite melodii ce au cucerit inimile tuturor.

Afis Directia 5

clic pe imagine pentru marire

Concertul poarta titlul de “Zambetul face minuni” la fel ca si noul album ce a fost lansat pe 30 Octombrie.
Restaurantul Elisabeta are marea placere de a va invita la un concert deosebit, cu o trupa incendiara, in cadrul caruia autohtonul se imbina perfect cu istoria prin reprezentatia celor de la Directia 5 intr-o locatie “belle epoque”.
Va asteptam!

  • Locul: Restaurant Elisabeta, Bd. Regina Elisabeta nr.45
  • Data: Joi 5 decembrie, ora 21:00
  • Informatii: www.restaurantelisabeta.ro
  • Pret bilet: 75 lei
  • Rezervari: tel. 0727.703.703

Arata-le si prietenilor...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone
 
Tags: , ,

Leave a Comment